Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Texa Konfort 760R Touch (R134a/R1234yf) klímakarbantartó berendezés

1.874.000 Ft 1.440.000 Ft + ÁFA ( 1.828.800 Ft )
23%
Az akció időtartama: 2024. 05. 16. -
Menny.:db
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Leírás

Beüzemelési, betanítási díj plusz költség, melynek díja 60.000,-Ft+Áfa.

Konfort 760 TOUCH egy teljesen automata, professzionális klímakarbantartó készülék hagyományos és hibrid meghajtású gépjárművek klíma-rendszereinek teljes körű karbantartásához.
A berendezés kétféle kivitelben rendelhető R134a vagy R1234yf hűtőközeggel való munkához kialakítva.

A Konfort 760 TOUCH egy felső kategóriás berendezések, olyan funkciókkal, mint a hermetikusan zárt olajtartályok, teljesen automata munkafolyamat, mérlegzár vagy az automatikus olajtartály felismerés.

KONFORT 760 TOUCH klímakarbantartó gépek vezérlése egy 10″-os színes érintőképernyő segítségével történik.

Az Android alapú szoftvernek és grafikus felületnek köszönhetően a berendezés egy teljesen új felhasználói élményt nyújt, és nagymértékben segíti a kezelő munkáját.
A menürendszert és szoftver kezelőfelületét, úgy alakították ki, hogy minden szükséges információ gyorsan és jól áttekinthetően rendelkezésére álljon.
A szoftver tartalmazza több mint 6500 Jármű klímarendszer hűtőközegére és az olajára vonatkozó típus és töltési adatokat, amelyek a beépített “Smart” kereső funkciónak köszönhetően gyorsan megtalálhatóak.

A szoftver segítségével a karbántatási folyamatok mérési és anyag-felhasználási adatai eltárolhatók, az ügyfél adatbázisból bármikor visszakereshetők és a beépített opcionális hő papíros nyomtatóval vagy a beépített Wi-Fi kapcsolaton keresztül a műhely nyomtatón A4 -es méretben kinyomtathatók.

Konfort APP mobil applikáción keresztül a felhasználó azonnal értesítést kap a mobil telefonján a karbantartási folyamat állapotáról, az esetleges hibákról, a folyamat befejezéséről, valamint lehetővé teszi a korábban elvégzett karbantartási folyamatok lekérdezését, kezelését úgy is, hogy a berendezés egy másik karbantartási folyamatot végez vagy esetleg nincs is bekapcsolva.

Konfort 760 TOUCH kiegészíthető hűtőközeg azonosító eszközzel (RID), melynek segítségével megakadályozható a tartályban lévő hűtőközeg keveredése más hűtőközeggel.

A berendezés egy szakcég által végzett átmosást követően át állítható másik hűtőközeggel történő munkára is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

MŰSZAKI ADATOK
Tartály méret 20 kg
Töltési pontosság +/- 15 gr
Kétfokozatú vákuum szivattyú
Szervíztömlő hossza 2,5 m