Munkatársaink:

Takács Attila

Értékesítési és pénzügyi vezető

+36-20/510-6005


-

Értékesítő

+36-20/510-6000


Írjon nekünk!

 

   

  Magunkról

  Cégünk 1997-ben kezdte meg tevékenységét. Működésünk során nagy hiányosságokat fedeztünk fel a klímaszerelők képzése terén, ezért létrehoztuk az Eszkimó Akadémiát. Iskolánk azóta akkreditált felnőttképzési intézménnyé vált. (Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E-000494/2014) Kezdetben elsősorban a klímaszereléssel kapcsolatos tanfolyamszervezésre főleg járműklímára helyeztük a hangsúlyt, későbbiekben azonban szélesedett a kínálat és ma már több különböző képzéstípus közül választhatnak ügyfeleink. Az egyre növekvő érdeklődés miatt, illetve folyamatos fejlődésünk következményeképpen szegedi székhelyünk mellett új telephelyet nyitottunk Budapesten. 2015. szeptember 1-vel székhelyünket áthelyeztük Budapestre.
  A járműklímás és épületklímás tanfolyamaink mellett hegesztők oktatásával, tűzvédelmi szakvizsgával és építő- és anyagmozgató gép kezelője tanfolyamokkal is foglalkozunk. Tanfolyamaink gyakorlat centrikusak, tehát nem hosszúra nyújtott, unalmas előadásokkal, hanem praktikus gyakorlati tanácsokkal és útmutatóval látjuk el hallgatóinkat, akik ezáltal valódi, hasznosítható tudáshoz jutnak. Folyamatosan fejlesztjük gyakorlati műhelyeinket, hogy hallgatóink mindig a legújabb és legmodernebb berendezésekkel dolgozhassanak. Iskolánk csak szakképzett nagy tapasztalattal rendelkező oktatókat foglalkoztat, ezáltal számtalan elégedett hallgatónak nyújtott és nyújt magas színvonalú képzést. Legtöbb hallgatónk a barátságos, fiatalos és kellemes irodai környezet mellett tanfolyamaink ár/érték arányát és megbízhatóságát emelték ki mint legfőbb erényünk.
  A tanfolyamok mellett elindítottuk internetes áruházunkat, ahol automata klímatöltőgépek, klímás szerszámok és hűtőközeg értékesítésével kezdtünk el foglalkozni. Rövidtávú céljaink között szerepel, hogy a későbbiekben mind az autóklímás mind pedig az épületklímás ügyfeleinket a teljes klímapalettával tudjuk kiszolgálni. Cégünk által forgalmazott termékek üzembe helyezésén kívül magasan kvalifikált és motivált munkatársaink színvonalas szolgáltatással és szaktanácsadással állnak partnereink rendelkezésére.
  Társaságunk számára elsődleges fontosságú az ügyfélközpontúság, e nélkül ugyanis nem működhet magas színvonalú oktatás, értékesítés! Egyik legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy a már meglévő és leendő ügyfeleinknek is szakmailag a legjobb szolgáltatást biztosítsuk. Ennek érdekében arra törekszünk, hogy munkatársaink a legkorszerűbb technológiák, szakmai ismeretanyagok birtokában legyenek, és a legmagasabb vevői elvárásokat is kielégítsék. Kollégáink megfelelő figyelmet tudnak fordítani az ügyfelekre, bármi probléma vagy kérdés esetén, telefonon, emailen vagy személyesen bármikor megkereshetnek minket.

  Az elmúlt évek során nyújtott minőségi szolgáltatásainkkal elértük, hogy mára a hűtés- és klímatechnológiai piac, illetve az oktatás kiemelkedő és elismert szereplőjévé váltunk.
  Belépés