Miért „drága” a hegesztő OKJ képzés?
2017-05-29
Mire figyelj klíma vásárláskor? Avagy lakossági klíma megoldások a Midea-tól!
2019-04-16

Az Eszkimó Magyarország Zrt. számára fontos az ügyfelek elégedettsége. Ezért néhány pontban szeretnénk összefoglalni, miben tudunk más felnőttképzőknél többet nyújtani.

Hiszünk abban, hogy egy elégedett ügyfél más ügyfeleknek is ajánlani fog minket. Ezért munkatársaink mindent megtesznek, hogy a képzés ideje alatt Ön maximálisan elégedett lehessen és a tanfolyam sikeres elvégezését követően másoknak is ajánljon minket.

Nagyon fontos számunkra, hogy olyan gyakorlati tudást adjunk a kollégáknak, amivel bátran belevághatnak a munkába.

A klímaszerelők oktatásával nem ma kezdtünk el foglalkozni. Munkatársaink, oktatóink mindegyike évtizedes (10-30 év) tapasztalattal rendelkeznek a saját szakterületükön. Az oktatóink jelenleg is dolgoznak, ismerik az aktuális technológiákat, folyamatosan frissítik tudásukat. Emiatt képzéseink igen interaktívak, hiszen a feltett kérdésekre pontos válaszokat tudnak adni!

Gondolkodásunk vevőközpontú. Nálunk az ügyfelek az elsők, éppen ezért úgy kezeljük őket, hogy szeretnénk, ha visszatérnének hozzánk legközelebb is. Ezért, ha problémája van, az a mi problémánk is, igyekszünk ezért megoldani mielőbb.

A profitmaximalizálás helyett problémamegoldásban gondolkodunk,  mert a visszatérő ügyfél nekünk sokkal fontosabb. Emiatt mi valóban azt a tanfolyamot ajánljuk, ami a munkájához a legideálisabb lehet, és nem azt, amelyik a legdrágább vagy a legtöbb hasznot hajtja nekünk!

Az is fontos számunkra, hogy ne csak egy szakmát adjunk végzett hallgatóink kezébe, hanem ellássuk a munkához szükséges szerszámokkal,2008 zx6r fairings,berendezésekkel, segédanyagokkal. Így a képzés befejezése előtt – a tudás mellett – már teljes szerszámpalettával fog rendelkezni a kolléga.

Folyamatosan bővítjük az értékesített berendezések, eszközök és anyagok körét annak érdekében, hogy a nálunk és máshol végzett kollégák a munkájukhoz szükséges valamennyi anyagot egy helyen megkaphassák.

A munkájuk közben felmerülő kérdésekre igyekszünk gyors és pontos választ adni, zx6r fairings,legyen az adminisztratív vagy technikai jellegű. Nagyobb volumenű munkák esetén is segítjük a kollégákat árajánlatok készítésével és a megrendelések lebonyolításával.

Reméljük, a fentiek meggyőzték Önt, hogy érdemes velünk együttműködni!

Tanfolyamaink:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Belépés