Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető) képzési program nyilvántartásba-vételi száma: E-000494/2014/A004
Megajándékozzuk Önt 20% kedvezménnyel a tanfolyam díjából!

A következőket biztosítjuk hallgatónk részére:

 • Valós elméleti és gyakorlati tudás
 • Teljes körű ügyintézés
 • Felkészült elméleti és gyakorlati oktatók
 • OKJ szakmunkás bizonyítvány
 • Gépkezelői jogosítványok
 • Ingyenes tananyag
 • Ingyenes parkolási lehetőség saját zárt parkolóba

Tanfolyamhoz szükséges dokumentumok:

A jelentkezési lapot kérjük levélben vagy személyesen (1108 Budapest, Kozma utca 4.), e-mailen jarmu@eszkimo.hu mielőbb visszaküldeni szíveskedjenek.
Minimum 12 fő jelentkezése esetén kihelyezett képzéseket és vizsgákat szervezünk az ország egész területén! Kérje egyedi árajánlatunkat. A 40/2009. (VIII. 31.) KHEM rendelet a közúti közlekedési ágazatban használt önjáró emelő- és rakodógépek kezelőinek képzéséről és vizsgáztatásáról 5.§ és 8.§ alapján a régi fajta építőgépkezelői jogosítványok 2016. június 30-án lejárnak! A munkavállaláshoz a gépkezelői jogosítványokat meg kell újítani, illetve az OKJ-s szakképesítés megléte is szükséges.

Képesít:

A tanfolyami képzés elvégzése és a sikeres vizsga letétele után a hallgató képes a targoncavezetői munkakört megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka- baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan ellátni. A résztvevők a sikeres modulzáró, majd a sikeres szakmai vizsga után 32 582 02 Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Targoncavezető OKJ-s bizonyítványt kapnak. Ezután hatósági gyakorlati vizsga tehető, melynek sikeressége esetén a választott gépcsoportból gépkezelői jogosítványt kapnak.

A megszerezhető bizonyítvány:

Megnevezése: Építő- és anyagmozgató gép kezelője - Targoncavezető

Részvétel feltételei:

 • Személyi igazolvány és lakcímkártya (vagy magyarországi tartózkodást igazoló dokumentum);
 • Alapfokú iskolai végzettséget igazoló bizonyítvány (vagy magasabb);
 • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat. (kizárólag általunk kiadott formanyomtatványon);
 • 2 db igazolványkép a gépkezelői jogosítványhoz (fél évnél nem régebbi, sztenderd 3,5 X 4,5 cm, világos háttér).

A tanfolyam időtartama:

60 óra (igazolt gyakorlat esetén 32 óra), 24 óra elmélet és 8 óra gyakorlat. A gyakorlati képzés idejébe a foglalkoztató cég vezetője által kiadott, cégszerűen aláírt gyakorlati időről szóló igazolás alapján maximum 28 óra beszámítható.

A tanfolyam költsége:

Megajándékozzuk Önt 20% kedvezménnyel a tanfolyam és vizsga díjából! Targoncavezető tanfolyam (OKJ): 44.900,- Ft (Áfa mentes) A tanfolyam költsége a 28 órás (igazolt gyakorlattal) tanfolyamra vonatkozik. Targoncavezető vizsgadíj (OKJ): 25.000,- Ft (Áfa mentes) Hatósági vizsga díja (gyakorlati): 19.900,- Ft (Áfa mentes) / fő / gépcsoport
A tanfolyam és vizsga díja így 69.900,- Ft (Áfa mentes) helyett MOST 55.920,- Ft (Áfa mentes) + hatósági vizsga díja 19.900,- Ft (Áfa mentes)
A tanfolyamokat csak megfelelő létszám (minimum 12 fő) esetén tudjuk elindítani. A beérkezett jelentkezéseket feldolgozzuk és visszaigazoljuk a tanfolyam megkezdése előtt. Igény szerint szállást, étkezési lehetőséget tudunk ajánlani! A jelentkezési lapot kérjük levélben vagy személyesen (1108 Budapest, Kozma utca 4.), e-mailen jarmu@eszkimo.hu mielőbb visszaküldeni szíveskedjenek. További információt a jarmu@eszkimo.hu e-mail címen vagy telefonon kérhetnek a +36-1/445-00-40-es és a +36-20/510-6002-es telefonszámokon!

Az előszerződés (jelentkezési lap) aláírását követően a résztvevő a szerződéstől bánatpénz fizetése nélkül elállhat.
Várjuk jelentkezését! Az Eszkimó Akadémia csapata
Belépés