Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Emelőgépkezelő kivéve targonca) képzési program nyilvántartásba-vételi száma: E-000494/2014/A005
Megajándékozzuk Önt 20% kedvezménnyel a tanfolyam díjából!

A következőket biztosítjuk hallgatónk részére:

  • Valós elméleti és gyakorlati tudás
  • Teljes körű ügyintézés
  • Felkészült elméleti és gyakorlati oktatók
  • OKJ szakmunkás bizonyítvány
  • Gépkezelői jogosítványok
  • Ingyenes tananyag
  • Ingyenes parkolási lehetőség saját zárt parkolóba

Tanfolyamhoz szükséges dokumentumok:

A jelentkezési lapot kérjük levélben vagy személyesen (1108 Budapest, Kozma utca 4.), e-mailen jarmu@eszkimo.hu mielőbb visszaküldeni szíveskedjenek.
Minimum 12 fő jelentkezése esetén kihelyezett képzéseket és vizsgákat szervezünk az ország egész területén! Kérje egyedi árajánlatunkat. 47/1999. (VIII. 4.) GM rendelet az Emelőgép Biztonsági Szabályzat kiadásáról kimondja, hogy emelőgépet önállóan az a személy kezelhet, aki rendelkezik az emelőgép kezelésére államilag elismert szakképesítéssel és a helyváltoztatásra is képes emelőgép esetében - ha azt maga vezeti - az ahhoz szükséges vezetői engedéllyel. Az emelőgép kezeléséhez tehát szükség van az Építő- és anyagmozgató gép kezelője - Emelőgépkezelő (kivéve targonca) (OKJ) szakképesítésre.

Képesít:

A tanfolyami képzés elvégzése és a sikeres vizsga letétele után a hallgató képes az emelőgép-kezelői munkakört megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka- baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan ellátni. A résztvevők a sikeres modulzáró, majd a sikeres szakmai vizsga után 32 582 02 Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Emelőgépkezelő (kivéve targonca) OKJ-s bizonyítványt kapnak. Önjáró gépek esetében az OKJ-s bizonyítványon túl hatósági gépkezelői jogosítványra is szükség van.

A megszerezhető bizonyítvány:

Megnevezése: Építő- és anyagmozgató gép kezelője - Emelőgépkezelő (kivéve targonca)

Részvétel feltételei:

  • Személyi igazolvány és lakcímkártya (vagy magyarországi tartózkodást igazoló dokumentum);
  • Alapfokú iskolai végzettséget igazoló bizonyítvány (vagy magasabb);
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat. (kizárólag általunk kiadott formanyomtatványon)

A tanfolyam időtartama:

60 óra (igazolt gyakorlat esetén 32 óra), 24 óra elmélet és 8 óra gyakorlat. A gyakorlati képzés idejébe a foglalkoztató cég vezetője által kiadott, cégszerűen aláírt gyakorlati időről szóló igazolás alapján maximum 28 óra beszámítható.

A tanfolyam költsége:

Megajándékozzuk Önt 20% kedvezménnyel a tanfolyam és vizsga díjából! Emelőgépkezelő tanfolyam (OKJ): 44.900,- Ft (Áfa mentes) A tanfolyam költsége a 28 órás (igazolt gyakorlattal) tanfolyamra vonatkozik. Emelőgépkezelő vizsgadíj (OKJ): 25.000,- Ft (Áfa mentes)
A tanfolyam és vizsga díja így 69.900,- Ft (Áfa mentes) helyett MOST 55.920,- Ft (Áfa mentes) + hatósági vizsga díja 19.900,- Ft (Áfa mentes)
A tanfolyamokat csak megfelelő létszám (minimum 12 fő) esetén tudjuk elindítani. A beérkezett jelentkezéseket feldolgozzuk és visszaigazoljuk a tanfolyam megkezdése előtt. Igény szerint szállást, étkezési lehetőséget tudunk ajánlani! A jelentkezési lapot kérjük levélben vagy személyesen (1108 Budapest, Kozma utca 4.), e-mailen jarmu@eszkimo.hu mielőbb visszaküldeni szíveskedjenek. További információt a jarmu@eszkimo.hu e-mail címen vagy telefonon kérhetnek a +36-1/445-00-40-es és a +36-20/510-6002-es telefonszámokon!

Az előszerződés (jelentkezési lap) aláírását követően a résztvevő a szerződéstől bánatpénz fizetése nélkül elállhat.
Várjuk jelentkezését! Az Eszkimó Akadémia csapata
Belépés